Loslaten… hoe doe je dat? Je weet wat er gebeurd is, wat je dwars zit, waar je over piekert, maar het loslaten is makkelijker gezegd dan gedaan. Totdat je een Bars-sessie hebt gehad! Je Bars “laten lopen” helpt je om op een ontspannen manier los te laten wat niet meer bij je hoort. Alle gedachten, gevoelens en emoties kunnen verdwijnen als je de Bars laat aanraken en je lichaam (je brein) gewoon het werk laat doen. Je hoeft er niet bij na te denken!

Wat zijn de Bars?

De Bars zijn 32 punten en banen in en op het hoofd. Daarin ligt de elektromagnetische energie opgeslagen van al onze overtuigingen, conclusies, aannames, gedachten en emoties. Door het aanraken van de Bars wordt deze energie ontladen. Zo kun je loslaten wat je beperkt en krijg je ruimte om nieuwe mogelijkheden te creëren.

Het is alsof je een virusscanner door je brein haalt, maar je harde schijf wordt niet compleet geformatteerd. Wat jou past, mag blijven, wat je niet meer nodig hebt, mag gaan. Het effect is dat je meer gemak en plezier ervaart en dat je makkelijker in contact bent met jezelf.

Hoe ziet een Bars-sessie eruit:

Tijdens een behandeling worden de punten op je hoofd licht aangeraakt. Er zijn verschillende combinaties van de punten. Elke combinatie wordt 5 tot 10 minuten aangeraakt.

Access Bars® is geen langdurige therapievorm. Je kunt zelf bepalen of je een behandeling herhaalt of niet. Ook bepaal je zelf wanneer je een volgende sessie boekt. Je kunt dit dus naar behoefte invullen. Er zijn mensen die het een tijd lang elke maand doen maar er zijn ook mensen die na een half jaar zin hebben in een Bars-behandeling.

Resultaat van een Bars-behandeling

Het minimale resultaat van een Bars behandeling is alsof je een heerlijke massage hebt gehad. De rest… Dat is voor iedereen verschillend; dat ligt aan jezelf. Ik stel je in staat om los te laten en het tempo en wát je loslaat, bepaal je onbewust zelf.

“Hoeveel kun je ontvangen?” Mensen vragen mij vaak naar het resultaat van een behandeling… Dan geef ik dit als antwoord. Je kunt een behandeling in stilte ontvangen of we verdiepen de werking met aanvullende, verbale processen. Ik faciliteer jou om los te laten, te kiezen, te veranderen wat jij wil en begeleid je in dat proces.

Praktische informatie:

Een Bars-behandeling vindt plaats op een behandeltafel – trek kleding aan die comfortabel is.

Kinderen kunnen ook een Bars-behandeling ontvangen, maar bij hen duurt het veel korter.

Als je teveel piekert... doe dan een Bars-sessie