DSCF4041.jpg.RS“We are all meant to shine, as children do. We were born to make manifest the glory of God that is within us. It’s not just in some of us; it’s in everyone. And as we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same. As we are liberated from our own fear, our presence automatically liberates others.”

Marianne Williamson

Rising Sun

Ik heb mijn massagepraktijk deze naam gegeven omdat de term Rising Sun voor mij heel veel betekent. Niet alleen de symboliek vind ik heel intrigerend, maar ook de positieve associaties en gevoelens die het oproept.

Sinds mensenheugnis heeft de zon tot de verbeelding gesproken en is in veel tradities het symbool van het goddelijke, het “licht”. Maar Sun staat nog voor veel meer zoals, warmte, liefde, levenskracht, kiemkracht, bewustzijn, oorsprong.  Rising geeft het allemaal een extra dimensie. Rising geeft aan dat iets zich aan het ontwikkelen is en geeft de belofte van hoop en verwachting, naar iets nieuws, iets magisch dat uit de knop komt. Een prachtige energie, namelijk de energie van de dageraad, van het begin, van de lente die uitnodigt tot verandering, vernieuwing, opschonen en ruimen. Rising Sun staat voor het leven en al haar vormen van ontwikkeling. Het leven dat altijd weer doorgaat maar ook steeds verandert. Als een rups ga je van de ene vorm naar de andere en ontpop en transformeer je je steeds  naar een nieuw stadium, gelouterd en geladen met de kennis van het oude.

Graag wil ik mijn steentje bijdragen om mensen te stimuleren zichzelf te ontspannen, hun zelfgenezend vermogen weer aan te spreken zodat zij zich vrijer voelen, meer zichzelf kunnen zijn en hun volle potentieel kunnen gaan benutten. Op zo’n manier dat er iets nieuws gebeuren kan.  Alsof we nog alles te verwachten hebben. Dat is de kracht van de Rising Sun.

In mijn sfeervolle massagepraktijk, met een Oosters tintje zult u de rust en ontspanning vinden om je herboren te voelen met de kracht van de Rising Sun.

autumn leaves