Stress verminderen, ja dat kan……

We leven in een hectische maatschappij waarin veel van ons verwacht wordt. Presteren gaat vaak gepaard met een druk leven, psychische belasting en stress. Vaak hebben we het zo druk en zitten we zo in ons hoofd dat het contact met het eigen lichaam verloren gaat. We gaan voorbij aan de signalen die het lichaam afgeeft. Daardoor ontstaat vaak overbelasting en als gevolg daarvan klachten.

Kortom, het is de hoogste tijd om de balans te herstellen, want zonder ontspanning is geen gezonde inspanning mogelijk. Ons overbelaste hoofd en lichaam dienen weer tot rust te komen. Maar ook het contact daartussen dient hersteld te worden, zodat ze in harmonie kunnen samenwerken.

Massage als troef

Massage is geen luxe meer in deze tijd maar juist een geweldig hulpmiddel om in balans te komen. Het is de meest natuurlijke, prettige en laagdrempelige manier om meer rust in je hoofd te creëeren door meer aanwezig in je lichaam te zijn. Massage is de sleutel tot bewustwording en verandering. Via ons lichaam kunnen we namelijk het snelst ervaren waar onze spanning zich bevindt. Gemasseerd worden zorgt ervoor dat je GEVOEL weer terugkomt. Door te voelen leef je veel intenser, ben je meer bewust van je lichaam en haar prikkels, ga je verbanden leggen tussen psychische spanning en lichamelijke reacties, etc. Je lichaam spreekt altijd de waarheid. Het is absoluut een van de beste manieren om stress-signalen meer bij de kern aan te pakken en van daaruit bewust een verandering in te zetten.

Mogelijkheden:

Bij mijn Massage Praktijk kunt u terecht voor behandelingen waarbij ik massage als basis gebruik, eventueel aangevuld met andere therapieën. Ik richt me volkomen op de wens van de cliënt en al naar gelang de behoefte geef ik zowel ontspannende massages als meer therapeutische massages en behandelingen, met name gericht op het loslaten van stress. Mijn massages zijn gebaseerd op een combinatie van Oosterse en Westerse technieken, vaak vanuit een intuïtief aanvoelen. Deze combinatie spreekt mij erg aan omdat beiden een andere insteek hebben, duidelijk hun waarde hebben en deze technieken elkaar erg goed aanvullen.

Ik nodig u uit om een kijkje te nemen op mijn website, de mogelijkheden te onderzoeken en uzelf eens te verrassen….

Gediplomeerd masseur Oosterse en westerse technieken

BMS Belangenvereniging

Aangesloten bij BMS: De Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche

Te volgen via Facebook

Massage in Oldenzaal