Ik stel het erg op prijs indien u een review schrijft via deze link:

Hierbij enkele referenties:

J.Jacqueline is een vrouw die heel erg de tijd voor je neemt en je vol toewijding een behandeling geeft die helemaal beantwoordt aan dat wat je op dat moment nodig hebt. Ze weet direct die plekken te vinden waar blokkades zitten en kan ze grotendeels weg krijgen. Dit gaf me vooral de eerste keer een enorme verlichting.
Wat een commitment! Ik voel zo haar betrokkenheid en dienstbaarheid. Helaas maar weinig te vinden en daarom des te meer te prijzen.
Naast je zorgzame aanraking, die me veel ontspanning geeft, waardeer ik ook je luisterend oor en je kwaliteit als mens.
Had een moeilijke periode achter de rug en steeds maar doorgaan. Nu eindelijk wat meer rust en tijd voor mezelf genomen omdat ik steeds meer stressklachten ging krijgen. Merk dat er nu van alles los komt en ik ook dingen echt aan het verwerken ga. Besef nu pas hoeveel spanning er nog in mijn lijf zit en hier niet mee door wil lopen. Heel fijn dat ik me hier in goede handen voel. Jacqueline begrijpt en voelt wat er allemaal aan onrust in me speelt en dat geeft me rust en vertrouwen om dingen los te laten. Ook emotioneel had ik, zonder het te weten, veel achter een muurtje gezet. Ik voel het als een bevrijding om oud verdriet toe te laten.
Wat een genot om mijn geblokkeerde schouders weer vrij en beweeglijk te hebben! Dit had ik veel eerder moeten doen. Ongemerkt heb ik zo lang doorgelopen totdat ik zoveel hoofdpijn kreeg dat ik er wel iets aan moest laten doen. Niet beseft dat er zo veel vastzat.
Behalve een heerlijke massage waarna ik me weer helemaal ontspannen voel geeft Jacqueline me ook goede inzichten over dingen waar ik op dat moment tegen aan loop. Besef nu wel dat je veel zaken letterlijk op je schouders neemt en daar wel wat mee moet doen om het te verlichten.
Vooral de hoofd, nek, schouders massage aan het eind is helemaal Top. Ik ben dan helemaal van de wereld en wil dan het liefst niet meer opstaan. Zo ontspannend!
Voelt iedere keer weer als een mini-vakantie die ik mezelf ook gun!
Kan vooral de ayurvedische massage aanbevelen. Al meerdere massages geprobeerd maar deze is echt mijn favoriet. Na afloop voel ik me zoveel energieker.

E. Ik kwam met stijve nekklachten en zere voeten. Veel te lang doorgegaan en niet willen weten dat ik klachten had. Nooit eerder een massage gehad, dus wel even wennen. Ik merkte al direct dat het me goed deed. Wat apart om je lichaam zo te voelen gloeien. Ik voelde het helemaal naar mijn hoofd schieten (is dat nou energie) terwijl Jacqueline mijn benen en voeten behandelde. Mijn nek en schouders voelden na afloop totaal anders aan en ik had helemaal geen zin om op te staan, ook door de heerlijke geuren, muziek en sfeer die de massageruimte uitstraalde. Een hele nieuwe ervaring voor mij.

K. Ik kwam bij Praktijk Rising Sun terecht omdat vrienden mij een massagebon hadden gegeven voor mijn verjaardag. Ik kreeg er zelfs twee! Ook nog een van een andere gerenommeerde gelegenheid. Nou, het overtrof mijn stoutste verwachtingen. Ik kon merken dat Jacqueline veel aandacht aan iedereen besteedt en met veel gevoel weet te masseren. Niet te vergelijken met een standaard massage elders. Ik voel me er heel erg thuis en geniet van de persoonlijke en warme sfeer. Zeker een aanrader!

A. Ik wilde heel graag de ayurvedische massage eens proberen. De gewone massages ken ik wel maar ik ben duidelijk op zoek naar iets wat nog dieper gaat. Mijn leven zit momenteel in een stroomversnelling en ben met van alles bezig om meer bij mezelf te blijven en om me staande te houden. Jacqueline is heel toegankelijk en de massage wordt gegeven in een prettig aanvoelende nis die met gezellige gordijntjes wordt afgesloten. Dat voelt heel besloten, warm en veilig. De massage was zo wie zo heel ontspannend en prettig. Verder heeft het heel veel met me gedaan. Ik voelde me de volgende dagen erg energiek en had het gevoel dat ik de wereld weer aankon. Zakte langzamerhand wel weg, maar toch prettig dat het deze uitwerking had bij me. Zo’n energetische massage is op zijn tijd verrukkelijk om jezelf weer eens een boost te geven.

J. Ben vanmiddag bij Rising Sun geweest, sympathieke vrouw die mijns insziens de goede dingen uit de verschillende technieken weet te combineren. Er zit een duidelijke opbouw in haar behandeling. Ze verstaat haar vak. Na afloop voelde ik me weer lekker los terwijl het daarvoor helemaal vast zat in mijn rug. Ik ga zeker snel terug want dit bevalt me wel.

I.Vandaag ben ik voor de eerste keer bij Rising Sun geweest. Het is een hele sfeervolle massageruimte waar je je direct op je gemak voelt. Mooie warme kleuren, heerlijke oosterse geur en op de achtergrond mooie ontspannende muziek. Ik loop al lange tijd met stress door mijn veel te drukke baan en ik dacht dat een massage mij wel goed zou doen. Ik heb al een andere behandelaar voor mijn klachten en dacht, ach een massage erbij is altijd goed! Het resultaat was verbluffend!! Jacqueline masseert echt erg goed. Je voelt meteen dat ze de gebieden waar mijn spanning zich ophoopt, feilloos weet te vinden. Na afloop zei ze nog tegen me; “Er kunnen emoties los komen”. Ik dacht bij mezelf, “zal wel”. Nadat ik in de middag weer thuis was, voelde ik me ineens erg emotioneel worden, en al die opgekropte emoties van maanden kwamen er ineens uit! Ongelofelijk. In één woord: GEWELDIG!! Jacqueline, super bedankt en tot de volgende keer!

M. Beste Jacqueline, wat een ERVARING! Nog nooit heb ik me zo kunnen ontspannen tijdens en na een massage. Ik heb zeker nog de hele week kunnen genieten van de behandeling en mijn zijde zachte huid. Je verschijning geeft Vertrouwen, je ruimte zegt Welkom, je muziek zegt Geniet, je handen zijn Stevig en Hemels tegelijk!! DANKJEWEL en tot snel!